werkzaamheden

Beste patiënt.

 

Vanaf 18 maart 2024 tot einde van het jaar is het centrum van Sint job onderbroken en kunnen er files en problemen op de weg zijn qua bereikbaarheid van de privé praktijk. Gelieve rekening te houden met langere reistijden en tijdig te vertrekken. Via S Gravenwezel is nog een vlotte bereikbaarheid mogelijk.

Vakantie

Ik neem een weekje vakantie van 3 juli tem 7 juli en 2 weekjes van 4 augustus tot en met 20 augustus.

Wijziging diensten

Lieve patiëntjes en ouders ,

Vanaf 1 september 2023 zal ik niet meer werken in het ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis, maar wel in het AZ Klina te Brasschaat. U kan dus daar terecht bij mij of bij mijn collega’s voor raadpleging en /of onderzoeken en hospitalisaties.  Zo wens ik  meer continuïteit te bieden voor jullie zodat jullie steeds in een ziekenhuis in de buurt terecht kunnen. Dit kan ervoor zorgen dat er eind augustus, bij de overschakelingsperiode , tijdelijk minder raadpleging voorzien kan worden.

 

Vakantie

De dokter is met vakantie van donderdag 7/4/2022 tot en met dinsdag 19/4/2022.

infectieseizoen

Gezien infectieseizoen en drukte in de praktijk momenteel aub afspraken ivm gastro-enterologische problemen (waarvoor doorverwijzing door de huisarts)  via 03 280 30 03 in het K Paola kinderziekenhuis 

uitbreiding praktijk

Beste ouders,

Om de zorg voor uw kindje nog te verbeteren, ben ik op zoek naar een enthousiaste collega-kinderarts om samen de praktijk uit te bouwen en zo meer continuïteit te kunnen voorzien qua zorg en raadplegingen.

De praktijk is terug geopend onder voorwaarden zoals social distacing, mondmaskers voor iedereen >12 jaar oud, Max 2 personen (1 ouder en de patiënt) en indien mogelijk , na aanmelden aan de inkom, buiten of in de auto wachten tot het uw beurt is

Bedankt voor uw begrip