Vakantie

Ik neem een weekje vakantie van 3 juli tem 7 juli en 2 weekjes van 4 augustus tot en met 20 augustus.

Wijziging diensten

Lieve patiëntjes en ouders ,

Vanaf 1 september 2023 zal ik niet meer werken in het ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis, maar wel in het AZ Klina te Brasschaat. U kan dus daar terecht bij mij of bij mijn collega’s voor raadpleging en /of onderzoeken en hospitalisaties.  Zo wens ik  meer continuïteit te bieden voor jullie zodat jullie steeds in een ziekenhuis in de buurt terecht kunnen. Dit kan ervoor zorgen dat er eind augustus, bij de overschakelingsperiode , tijdelijk minder raadpleging voorzien kan worden.

 

Vakantie

De dokter is met vakantie van donderdag 7/4/2022 tot en met dinsdag 19/4/2022.

infectieseizoen

Gezien infectieseizoen en drukte in de praktijk momenteel aub afspraken ivm gastro-enterologische problemen (waarvoor doorverwijzing door de huisarts)  via 03 280 30 03 in het K Paola kinderziekenhuis 

uitbreiding praktijk

Beste ouders,

Om de zorg voor uw kindje nog te verbeteren, ben ik op zoek naar een enthousiaste collega-kinderarts om samen de praktijk uit te bouwen en zo meer continuïteit te kunnen voorzien qua zorg en raadplegingen.

De praktijk is terug geopend onder voorwaarden zoals social distacing, mondmaskers voor iedereen >12 jaar oud, Max 2 personen (1 ouder en de patiënt) en indien mogelijk , na aanmelden aan de inkom, buiten of in de auto wachten tot het uw beurt is

Bedankt voor uw begrip

Beste ouders,

Momenteel is de privé praktijk nog verplicht gesloten vanuit de overheid. 

Daarom zijn fysieke afspraken voorlopig geblokkeerd tot 3 mei(evt wel raadpleging via e-mail, telefonisch, video). Nadien start ik normaal gezien terug op, met de nodige tijd tussen 2 patiënten om contact te vermijden in wachtzaal,… U  mag in elk geval wel mailen/ telefoneren indien uw kindje ziek is. 

Zeker moeten ten alle tijden zieke kinderen (koorts, hoest) van niet-zieke kinderen gescheiden blijven.

Ik probeer u in elk geval zo goed mogelijk verder te helpen. Met dank voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.