Wie ben ik

Ik studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen van 2004 tot 2010.

Ik specialiseerde tot kinderarts van 2010 tot 2015. Ik liep stage in verschillende ziekenhuizen, waaronder ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis, het Sint Vincentius-ziekenhuis, het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen, maar ook ziekenhuizen in het buitenland.

In 2015 deed ik een extra fellowship in de kindergastro-enterologie in het UZ Antwerpen.

Tijdens mijn opleiding deed ik verschillende buitenlandse stages, vrijwilligerswerk, Europese cursussen/congressen.
Ik was vice-voorzitter van de European Medical Students’ Association en organiseerde mee jaarlijkse internationale summerschools. Ik publiceerde verschillende artikels in wetenschappelijke tijdschriften.

Vanaf 2015 ben ik werkzaam als kinderarts in het ZNA K. Paola
Kinderziekenhuis. In 2016 deed ik een bijkomend fellowship in de kindergastro-enterologie gedurende 6 maanden in het Universitair Kinderziekenhuis van Brussel.

Aansluitend startte ik als consulent in het Universitair Ziekenhuis van Brussel, op de dienst kindergastro-enterologie, hepatologie en nutritie. Dat is zo tot op heden.
Ik ben lid van de  Vlaamse Vereniging voor Kindergeneeskunde.

Verder ben ik sinds 2015 lid van de BeSPGHAN (Belgian Society of Pediatric
Gastroenterology, Hepatology and Nutrition). Sinds 2017 ben ik lid van Young ESPGHAN, de European Society of Pediatric Gastroenterology, Hepatology and Nutrition.

Ik ben één van de opleiders van de Jaarlijkse Interuniversitaire Voedingstraining, geef les aan de vereniging van Antwerpse apothekers en geef regelmatig voordrachten.

Ik ben gedurende mijn hele carrière steeds erg gedreven geweest. Mijn ambitie heeft me steeds uitgedaagd om mij te blijven bijscholen en mijn kennis te verbeteren, om zo de zorg voor mijn patiënten te optimaliseren.

Maag- en darmproblemen bij kinderen hebben mij steeds geboeid en daarom heb ik me gespecialiseerd in buikproblemen van kinderen.